Ninove 01 Apr 2020 - 23u45
Clear Sky
7.73°C

Werken N8 Elisabethlaan

19 februari 2019
Werken N8 Elisabethlaan

NINOVE – Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plant onderhoudswerken aan het asfalt op de N8/Elisabethlaan tussen Pollarebaan en kruispunt Den Dollar. Ook het asfalt op de eerste 30 m van de Centrumlaan wordt vernieuwd.

De aannemer zal deze werken uitvoeren in de nachten van 21-22-23 februari 2019, telkens tussen 22 uur en 5 uur.

Planning

  • Nacht van 21-22 februari: vernieuwing asfalt rijrichting Den Dollar + eerste 30 m Centrumlaan.
  • Nacht van 22-23 februari: vernieuwing asfalt rijrichting Brussel.

Gedurende deze periode blijft tweerichtingsverkeer mogelijk. Bij het afsluiten van de Centrumlaan (nacht 21-22 februari) kan je het centrum bereiken via een wegomlegging langs de Brusselstraat.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons