Ninove 29 Mar 2020 - 17u46
Broken Clouds
4.91°C

Inbreker aan de haal met 6 smartphones uit Telenetwinkel

08 februari 2019

NINOVE – Minstens één persoon heeft vrijdagmorgen 8 februari rond 8.25 uur in de Telenetwinkel op de Graanmarkt ingebroken. Hij nam 6 smartphones en gsm’s mee. De winkel is vandaag gesloten.

Vermoedelijk verschafte de inbreker zich een toegang tot de winkel via Leerpunt, dat in hetzelfde gebouw is ondergebracht. “Ik kreeg om 8.25 uur melding van ons alarmsysteem”, vertelt zaakvoerster Kathleen Beirens. “Aanvankelijk dacht ik dat een personeelslid niet goed had ingelogd, maar al snel bleek het toch iemand anders te zijn. Wij hebben hem alleszins niet meer in de winkel aangetroffen.”

“Er zijn 6 smartphones en gsm’s gestolen voor een waarde tussen de € 4.500 en € 5.000. Momenteel is de winkel gesloten. Een laboteam zal de zaak onderzoeken op sporen. De bewakingscamera heeft de man in kwestie duidelijk herkenbaar in beeld gebracht.”

Het is mogelijk dat een mededader op de uitkijk stond, maar dat is niet bevestigd. Mochten getuigen iets verdachts hebben opgemerkt tussen 8 en 9 uur, dan kunnen ze best de politie verwittigen.

Info: lokale politie Ninove 054-31 32 32 – Dringende hulp 101.

Facebookpagina Telenet Center Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons