Ninove 03 Apr 2020 - 10u37
Few Clouds
6.28°C

Tijdelijke afsluiting Kloosterweg op 6 en 7 februari 2019

05 februari 2019
Tijdelijke afsluiting Kloosterweg op 6 en 7 februari 2019

NINOVE – Door een wegverzakking in de Kloosterweg zal de straat vanaf woensdag 6 februari 9 uur afgesloten zijn voor alle verkeer.

Deze noodinterventie van De Watergroep zal duren tot donderdagavond 7 februari 18 uur.

De Kloosterweg verbindt het Kerkplein met de Abdijstraat. Wil je van de Weggevoerdenstraat-Abdijstraat naar het centrum, dan kan dat via de route Ooststraat -> Zuidstraat -> Savooistraat.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons