Ninove 26 May 2020 - 18u15
Overcast Clouds
23.84°C

Winterprik op komst mét kans op 10 cm sneeuw en code oranje

29 januari 2019
Winterprik op komst mét kans op 10 cm sneeuw en code oranje

NINOVE – Vanavond bereikt ons vanaf 23 uur een sneeuwzone, die daarna geleidelijk het grootste deel van ons land zal inpalmen.

Enkel in het uiterste noorden en noordoosten van België blijft het mogelijk nog droog. In de andere regio's kan er tussen 3 en 8 cm sneeuw vallen. Lokaal is tot rond 10 cm sneeuw en meer mogelijk.

Door de winterse omstandigheden wordt opnieuw heel wat verkeershinder verwacht de komende 24 uur. Mogelijk krijgen wij vanavond en morgen zelfs code oranje.

De strooidiensten staan opnieuw klaar om vanaf komende nacht te strooien op de gemeentelijke wegen. Ninovieters worden ook opgeroepen om hun steentje bij te dragen door de stoep voor hun woning sneeuw- en ijsvrij te houden. Dit is niet alleen wettelijk verplicht maar ook mede-inwoners, postbodes, pakjesbezorgers, afvalophalers… zullen je hiervoor dankbaar zijn.

Maak je stoep sneeuw- en ijsvrij

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons