Ninove 26 May 2020 - 17u01
Overcast Clouds
23.84°C

Burchtdam tijdelijk afgesloten op maandag 28 januari

27 januari 2019
Burchtdam tijdelijk afgesloten op maandag 28 januari

NINOVE – De Burchtdam zal maandag 28 januari tussen 9.30 uur en 15 uur tijdelijk zijn afgesloten. De Watergroep laat er hoogdringende werken uitvoeren.

Via de Brusselstraat kan je wel nog het Dr. Frans Hemerijckxplein bereiken.

Wil je vanaf het kruispunt 'Nieuwe kerk' naar de binnenstad, dan kan dat via Leopoldlaan -> Elisabethlaan -> Centrumlaan.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons