Ninove 04 Apr 2020 - 04u47
Scattered Clouds
6.81°C

Auto uitgebrand op inrit van woning in Appelterre

15 januari 2019

APPELTERRE-EICHEM – Een personenwagen is dinsdagmiddag 15 januari uitgebrand. De auto stond op de inrit van een woning in de Hellestraat. Niemand raakte gewond.

Rond de middag kreeg de brandweer een oproep in verband met een auto. Deze had vuur gevat op de inrit naast een woning in de Hellestraat. Twee interventiewagens van de zone Zuid-Oost waren snel ter plaatse, evenals een eenheid van de lokale politie.

Yvan Roelandt, de eigenaar van de wagen, was op het moment van de brand niet thuis. Zijn auto stond al een week stil op de oprit achter zijn huis. Hij brandde volledig uit. Vermoedelijk ligt een kortsluiting aan de basis van de brand.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons