Ninove 04 Apr 2020 - 14u41
Few Clouds
14.95°C

Infosessie toekomst kerk Pollare

12 januari 2019
Infosessie toekomst kerk Pollare

POLLARE – De kerk van Pollare zal in de toekomst meer zijn dan een plek van stilte, gebed en bezinning.

Neen, de kerk wordt niet ontwijd, maar de kerkfabriek wil ze meer openen voor de bewoners van Pollare en voor toeristen. Een onderzoeksbureau gaat na hoe dit optimaal kan gebeuren.

Wil je er graag meer over weten?

Op maandagavond 21 januari is er om 19.30 uur een informatievergadering in de Sint-Christoffelkerk.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons