Ninove 03 Apr 2020 - 23u05
Scattered Clouds
6.81°C

Jongeman reed bijna dubbel zo snel als toegelaten in zone 50

07 januari 2019
Jongeman reed bijna dubbel zo snel als toegelaten in zone 50

NINOVE/GERAARDSBERGEN – Een twintiger uit Geraardsbergen kreeg maandag 07 januari van de politierechter een fikse geldboete en een rijverbod voor overdreven snelheid. Hij moet zijn praktijkexamen opnieuw afleggen.

Op 20 november 2017 is E.O. geflitst in de bebouwde kom van Ninove; hij reed daar 98 km/uur. Op het moment van de feiten had de jongeman nog geen twee jaar zijn rijbewijs. Hij moet dus de praktijkproeven opnieuw afleggen.

Aan politierechter Mireille Schreurs verklaarde hij te beseffen dat hij fout handelde. Naast het extra praktijkexamen bedacht ze hem als straf nog met een geldboete van € 320 en 21 dagen rijverbod.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons