Ninove 04 Apr 2020 - 05u14
Scattered Clouds
6.81°C

Bestelwagen wijkt van rijvak af en knalt op tegenligger

29 december 2018

OUTER – Op de Brakelsesteenweg, ter hoogte van de Muylemstraat, is zaterdagmiddag 29 december een jonge vrouw gewond geraakt.

Een bestelwagen reed op de steenweg in de richting van Ninove. Hij week ter hoogte van de Muylemstraat van zijn rijvak af en knalde tegen een tegenligger aan. De bestelwagen kwam pas 50 meter verder tot stilstand op de middenberm.

De jonge bestuurster van de Volkswagen Polo is met verwondingen naar het ziekenhuis in Aalst gebracht.

De Ninoofse brandweer en politie leidden het verkeer richting Brakel om via de Tabakslaan.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons