Ninove 07 Apr 2020 - 07u28
Scattered Clouds
8.72°C

Ninovieter Gert Lommers schenkt kledij aan daklozen in Brussel

25 december 2018

NINOVE -  Gert Lommers uit Ninove wil daklozen een warmere Kerst bezorgen en deed afgelopen weekend een oproep op Facebook naar kledij om die dinsdagnamiddag in Brussel te gaan afgeven.

Zijn oproep ging in geen tijd rond en heel wat mensen uit Ninove en omstreken doken in hun kleerkast. “Het ging zelfs verder dan kledij. Zo kregen we ook heel wat verzorgingsproducten en zelfs snoep en chocolade”, vertelt Gert. En het is niet de eerste keer dat Gert zich inzet voor het goede doel.

EME

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons