Ninove 02 Apr 2020 - 00u29
Clear Sky
7.73°C

Zwaar ongeval met drie wagens

23 december 2018

GERAARDSBERGEN – Zondagavond gebeurde omstreeks 21.45 uur een zwaar verkeersongeval op de N42, net voorbij het kruispunt 'De Vier Wegen' op de Astridlaan. Er vielen verschillende zwaargewonden.

Twee auto’s reden daar frontaal op elkaar in. Een derde wagen kon de beide voertuigen niet meer ontwijken en raakte eveneens betrokken bij de botsing. Deze laatste kwam naast de rijweg terecht in een lagergelegen gracht.

In totaal raakten zes mensen gekwetst. Twee personen zaten gekneld, de brandweer moest hen bevrijden.

Zij zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de laatste info is niemand van de zes nog in levensgevaar.

De bestuurders zijn allen jonge mannen: D.N. (26 j.), D.S. (28 j.) en D.R.T. (31 j.).

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons