Ninove 04 Apr 2020 - 21u38
Few Clouds
14.95°C

Dertig jaar café Moesj: Hans Michiels trakteert zijn trouwe klanten op een knallend feestje

24 december 2018

MEERBEKE – Hans Michiels staat dit jaar dertig jaar achter de toog van zijn 'café Moesj'. En net als bij zijn twintig- én vijfentwintigjarige jubileum vond Hans - alias Moesj - het een absolute must om dit niet zomaar te laten passeren.

Hans Michiels startte zijn zaak op maandag 16 december 1988. Het dorpscafé werd algauw een gezellige trekpleister voor jong en oud, een verzamelplaats voor vele Meerbekenaren tijdens gelegenheden zoals de kermis en de Ronde van Vlaanderen.

Maar ook de Meerbeekse carnavalsvereniging 'De Moesjkes', biljartclub Moesj en FCB Friends, de Meerbeekse supportersclub van club Brugge, zijn ieder met de regelmaat van de klok trouw op post in het café van Hans.

Zondag 16 en zaterdag 22 december zette Moesj dan ook zijn deuren open voor zijn klanten. Iedereen kon er genieten van een glas en een hapje. Zaterdagavond kwamen Bram en Lennert de boel opvrolijken, ze gaven hierbij meteen het startschot  voor een lange nacht vol feestvreugde.

Dit zijn dan zo van die gelegenheden waarop Ninofmedia niet mag ontbreken natuurlijk. U kent ons, voor een feestje blijven we met plezier altijd extra lang wakker...

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons