Ninove 01 Apr 2020 - 07u47
Clear Sky
6.1°C

Modeketen ONLY opent store in Ninove

21 december 2018
Modeketen ONLY opent store in Ninove

NINOVE  - Modeketen ONLY opent een nieuwe winkel in het Ninia shopping center.

Op woensdag 26 december zal de ONLY-store zijn deuren openen.

ONLY is een internationaal modemerk voor jonge vrouwen. Vandaag is het één van de toonaangevende denimmerken in Europa.

ONLY heeft zijn succes omgezet in knowhow en diepgaande ervaring in zowel de detailhandel als de groothandel en wordt verkocht in meer dan 4.500 winkels over de hele wereld.

Na de opening enkele weken geleden van de prachtige zaak Pure Lifestyle is dit opnieuw een aanwinst voor het winkelaanbod in Ninove.

GNE   Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons