Ninove 03 Apr 2020 - 16u58
Few Clouds
6.28°C

Bestuurder aanrijdende vrachtwagen erkent dat hij het rode verkeerslicht negeerde

20 december 2018
Bestuurder aanrijdende vrachtwagen erkent dat hij het rode verkeerslicht negeerde

HAALTERT - Woensdagmiddag 19/12/2018 omstreeks 12 uur vond een verkeersongeval plaats op het kruispunt van de N45 met de Eigenstraat, een kruispunt met verkeerslichten. Een personenwagen en een vrachtwagen kwamen met elkaar in aanrijding. 

De personenwagen, een Volkswagen Polo, belandde hierbij in de berm. De 21-jarige bestuurster uit Haaltert raakte zwaar gewond en verkeert in levensgevaar.

De vrachtwagenchauffeur, een 48-jarige man uit Binche, erkende dat hij het rode verkeerslicht had genegeerd. 

Het parket trok hierop onmiddellijk voor 15 dagen zijn rijbewijs is.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons