Ninove 06 Apr 2020 - 14u30
Clear Sky
17.74°C

Omgeving Despauteerstraat zonder water door breuk in waterleiding

16 december 2018
Omgeving Despauteerstraat zonder water door breuk in waterleiding

NINOVE – Een waterlek zette zaterdagavond 15 december de Despauteerstraat even blank. De leiding is afgesloten en de technische ploegen van De Watergroep doen er alles aan om de herstellingen uit te voeren.

De Despauteerstraat is gisterenavond afgesloten door een waterlek. Er is tijdelijk geen doorgang mogelijk. De Watergroep doet er alles aan om het probleem te verhelpen. De combinatie van koude en regen bemoeilijkt de herstellingswerken.

Bewoners in de omgeving zitten tijdelijk zonder water. Volgens onze info kan dat tot maandag 17 december duren.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons