Ninove 08 Apr 2020 - 06u42
Few Clouds
20.67°C

Inbrekers zijn ’s avonds op pad

15 december 2018
Inbrekers zijn ’s avonds op pad

NINOVE – De lokale politie stelde vrijdag 14 december twee diefstallen met braak vast in woningen van de wijk 'Roslaer-Lindendreef'. Het gaat hem om een zogenaamde avondinbraken.

De wijken langsheen de as Denderhoutembaan- Ninoofsesteenweg (grondgebied Haaltert-Denderhoutem), zijn de laatste maand een hotspot op het gebied van avondinbraken. Deze vonden plaats op vrijdag-zaterdag-zondag.

Er is niet meteen een directe link te leggen met een inbraak in de Oude Brusselstraat, wat echter niet valt uit te sluiten.

Momenteel zijn geen verdere gegevens gekend. De politie vraagt wel om uit te kijken naar verdachte voertuigen of personen.

Mocht je deze opmerken, aarzel dan niet om de lokale politie te contacteren.

Info: bel in dringende gevallen de dienst 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons