Ninove 05 Apr 2020 - 18u46
Clear Sky
4.85°C

Update: twee Ninovieters opgepakt voor vandalisme in de streek

12 december 2018
Update: twee Ninovieters opgepakt voor vandalisme in de streek

NINOVE – Twee verdachten zijn gearresteerd: een 26-jarige en een 27-jarige man, beiden uit Ninove. Zij zouden verantwoordelijk zijn voor de reeks gesneuvelde vitrines en autoruiten in de regio.

Afgelopen maanden zijn in Ninove, Haaltert (voornamelijk Denderhoutem), Denderleeuw, Liedekerke en omliggende gemeenten meer dan tachtig feiten van vandalisme gepleegd.

Daarbij zijn vooral autoruiten van voertuigen vernield maar ook het glas van bushokjes en vensters van woningen, winkels en horecazaken.

Door een intensieve samenwerking tussen de politiezones Ninove, Denderleeuw/Haaltert en TARL (Teralfene, Affligem, Roosdaal en Liedekerke) en na doorgedreven onderzoek kon de politie dinsdag 11 december 2018 twee verdachten arresteren. Dit gebeurde naar aanleiding van een aantal huiszoekingen in Ninove.

De verdachten uit Ninove, een 26-jarige man en een 27-jarige man, zijn op vordering van het parket Oost-Vlaanderen voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde.

Deze heeft 26-jarige man aangehouden. De 27-jarige is vrijgelaten onder strikte voorwaarden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons