Ninove 31 Mar 2020 - 18u21
Clear Sky
2.06°C

Twee vermoedelijke ‘bolletjesschieters’ opgepakt

12 december 2018
Twee vermoedelijke ‘bolletjesschieters’ opgepakt

NINOVE – Wellicht is een einde gekomen aan de reeks gesneuvelde vitrines en autoruiten in de regio. Twee vermoedelijke daders zijn dinsdag 11 december gearresteerd.

Beide jongemannen schoten al meer dan een jaar o.a. kogellagers en moeren naar vitrines en wagens. Telkens sneuvelden daarbij de ruiten. Zij verplaatsten zich met een donkere zwarte auto van waaruit ze de projectielen afschoten.

De feiten vonden plaats in de driehoek Denderleeuw-Haaltert-Ninove.

De politie heeft nu na maandenlang intensief speurwerk de vermoedelijke daders aangehouden in Ninove.

Later geeft het parket meer details vrij.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons