Ninove 07 Apr 2020 - 20u29
Few Clouds
20.67°C

Twee scholieren aangereden aan schoolpoort

10 december 2018

NINOVE – Een automobilist heeft twee leerlingen van de HH Harten Secundair aangereden, toen zij maandagnamiddag 10 december de school verlieten.

Rond 16.30 uur kwamen de leerlingen uit de school in de Onderwijslaan. Zij staken het zebrapad over aan de schoolpoort in een zone 30. Een auto, die vanuit de richting Burchtstraat kwam aangereden, heeft twee scholieren opgeschept.

Een leerlinge kwam er met de schrik en slechts lichte verwondingen vanaf. Haar medeleerlinge raakte wel gewond. De dienst 100 was snel ter plaatse en heeft haar toestand gestabiliseerd. Het meisje is daarna weggevoerd naar het ASZ Aalst.

De politie deed de noodzakelijke vaststellingen naar de omstandigheden van dit ongeluk.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons