Ninove 04 Apr 2020 - 20u31
Few Clouds
14.95°C

86 Jarige fietser Roger Stroobant terug uit Mallorca

03 juli 2017

Meerbeke - Roger Stroobant is met zijn bijna 87 jaar ruimschoots het oudste lid van de wielertoeristenclub Moesj. En hij is niet aan zijn proefstuk toe: ook twee jaar geleden ging hij al mee. Op het programma: vijf dagen met telkens een rit van gemiddeld zo'n honderd kilometer, een rustdag op donderdag en een kroegentocht op zondag.
“Vorig jaar ben ik thuis gebleven omdat ik net mijn vrouw had verloren, maar twee jaar geleden ging ik wel mee. Toen heb ik maar tien kilometer minder gereden dan de rest op de eerste dag.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons