Ninove 06 Apr 2020 - 04u26
Clear Sky
17.02°C

‘Veaudeville Pop-Up Theater’ succesvol afgetrapt met circus-variététheater

06 december 2018

Ninove – Evenementenbureau Veaudeville betrekt een jaar lang een loods in de Mallaardstraat in Ninove en doopte die om tot hun ‘Veaudeville Pop-Up Theater’. Die geboorte werd afgelopen weekend gevierd met een ‘eerste’ evenement: een circus-variétéshow.

Liefst 1.200 bezoekers, verspreid over vier avonden, kwamen er genieten van tien acts, waaronder Thomas Smith en Herman Brusselmans. Ook wij gingen met Ninofmedia een kijkje nemen.

“Altijd als ze iets organiseren, vind ik het uitermate geslaagd. Ik heb me geen seconde verveeld”, zegt bezoeker Roger, die Bas Birger en Thomas Smith als persoonlijke favorieten van de avond aanduidde. Ook Steven Van Bont van Veaudeville en cabaretiers Thomas Smith en Jo De Rijcke haalden we even voor de microfoon. Die laatste vroegen we ook eens of hij met zijn ‘aanvoelingskrachten’ wist wie de toekomstig burgemeester van Ninove zal worden. Zoek het antwoord! :-)

EME

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons