Ninove 09 Apr 2020 - 20u01
Clear Sky
21.86°C

Agressieve man verwondt agent bij schermutseling

05 december 2018
Agressieve man verwondt agent bij schermutseling

NINOVE – De lokale politie moest dinsdagmiddag 04 december tussenbeide komen omdat een man amok maakte in een winkel. De agressieveling verwondde daarbij een politie-inspecteur.

De politie was rond 12.00 uur opgeroepen omdat een man zich agressief opstelde ten aanzien van het personeel van een winkel in de Vuurkruisersstraat. Hij weigerde ook om de zaak te verlaten.

De politie kwam ter plaatse; zijn agressie keerde zich dan ook tegen de agenten. Toen ze hem naar buiten wilden brengen, gedroeg hij zich zeer weerspannig. Bij de schermutseling, die daarop ontstond, raakte een politie-inspecteur gewond. Deze is als gevolg daarvan drie dagen arbeidsongeschikt.

Het parket van Oost-Vlaanderen heeft de 29-jarige man uit Ninove onmiddellijk gedagvaard. Zijn zaak komt eind januari voor op de correctionele rechtbank van Dendermonde.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons