Ninove 08 Apr 2020 - 01u09
Few Clouds
20.67°C

Let op voor verdachte personen!

05 december 2018
Let op voor verdachte personen!

DENDERWINDEKE – Dinsdag 04 december stelde een bewoner verdachte handelingen vast in de wijk Lietersberg.

Rond 22 uur is een bewoner daar in contact gekomen met een jongedame van het zigeunertype. Zij is meteen weg gelopen is. De bewoner denkt aan een verkenning in verband met  mogelijke inbraken.

De jongedame is ingestapt in een Citroën Saxo, blauwe kleur, oude model, geen nummerplaat gekend. Deze is weggereden richting Denderwindeke.

Mocht u dit voertuig of verdachte personen of verdachte voertuigen opmerken, aarzel dan niet om de lokale politie te contacteren. Bel in dringende gevallen de dienst 101.

Info: Lokale politie Ninove 054-31 32 32 – dringende gevallen 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons