Ninove 05 Apr 2020 - 19u00
Clear Sky
4.85°C

Veiling bracht 11.945 euro op voor 'A Future for Togo'

03 juli 2017

Voorde - Wie zondag in de kalvaar in Voorde aanwezig was kon er enkel bekende Vlamingen tegen het lijf lopen zij hadden het mooi bedrag van een veiling bij elkander gehaald van ongeveer 12.000 euro . BV's zoals acteur Andy Peleman van de buurtpolitie uit Haaltert, en reality-ster en Peter van de groep Michel Van den Brande uit Temse, hebben deze actie eveneens gesteund. Ook ander bekend volk uit het tv-programma 'The Sky Is The Limit' waren betrokken bij deze humanitaie steun voor Togo.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons