Ninove 05 Apr 2020 - 19u21
Clear Sky
17.02°C

Burgemeester Tania De Jonge met spoed opgenomen in ziekenhuis

02 december 2018
Burgemeester Tania De Jonge met spoed opgenomen in ziekenhuis

NINOVE/ZOTTEGEM – De Ninoofse burgemeester is vrijdagavond 30 november met spoed opgenomen in het AZ St.-Elisabeth. Zelf is ze hoopvol gestemd.

Burgemeester Tania De Jonge zal een enkele dagen in het ziekenhuis blijven voor een aantal onderzoeken.

“Mijn gezondheid gaat nu even voor”, aldus de burgemeester in een korte verklaring. “Ik hoop snel opnieuw te been te zijn. Mijn respect voor de zorgsector is nog meer toegenomen. Het komt zeker goed.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons