Ninove 10 Apr 2020 - 09u02
Clear Sky
8.89°C

Isolatie op dak vat vuur

26 november 2018
Isolatie op dak vat vuur

NINOVE – In een woning in aanbouw aan de Witkapstraat brak maandag omstreeks 16.30 uur brand uit.

Arbeiders waren bezig met dakwerken op de bovenste verdieping. Tijdens deze werken vatte de isolatie onder het dak vuur.De schade bleef beperkt tot wat gesmeulde isolatie. De brandweer van de zone Zuid-Oost was zeer snel ter plaatse en kond verder onheil voorkomen.

De dakwerken konden zonder enig probleem verdergezet worden.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons