Ninove 28 Feb 2020 - 00u08
Lichte regen
2.51°C

Nutswerken aan de waterleiding in centrum starten op 28 november

26 november 2018
Nutswerken aan de waterleiding in centrum starten op 28 november

NINOVE – In opdracht van De Watergroep hebben nutswerken plaats in de zone Oudstrijdersplein-Centrumlaan-Kaardeloodstraat. Ze duren van woensdagmorgen 28 november tot en met vrijdagavond 07 december. Nog op woensdag 28 november is die zone afgesloten voor de afbraak van een werfkraan. Er is ook tijdelijk eenrichtingsverkeer in de Kaardeloodstraat voorzien.

De werkzone ligt tussen het Oudstrijdersplein (Oud Stadhuis-Langemuntstraat), de Centrumlaan en het begin van de Kaardeloodstraat. Het gaat om de aanleg van een waterleiding in het voetpad en de zijberm.

De werken starten woensdag 28 november en duren tot en met vrijdag 07 december.

Er is een verminderde doorstroming in één richting. Fietsers en voetgangers hebben doorgang, de handelaars zijn bereikbaar.

Tijdelijk eenrichtingsverkeer

Door die werken aan de nutsleidingen is in de Kaardeloodstraat eenrichtingsverkeer van kracht van woensdag 28 november tot en met vrijdag 14 december.

Je kan de Kaardeloodstraat niet meer inrijden vanaf de Centrumlaan. De Kaardeloodstraat uitrijden richting Centrumlaan blijft wel nog mogelijk. 

Afgesloten

Eveneens op woensdag 28 november zal het gedeelte van de Centrumlaan tussen het Oudstrijdersplein en de Kaardeloodstraat afgesloten zijn voor alle verkeer. Dit gebeurt om de afbraak van de werfkraan, die gebruikt werd voor de nieuwbouw op de hoek Centrumlaan-Kaardeloodstraat, veilig te laten verlopen.

Info: dienst openbare werken – 054-31 32 83 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons