Ninove 08 Apr 2020 - 02u54
Few Clouds
20.67°C

FCB-friends vieren uitbundig 25-jarig bestaan

20 november 2018

DENDERWINDEKE - Maandagavond troepten heel wat Club-Brugge supporters samen in het ‘Trefpunt’ in Denderwindeke.

Samen met het bestuur van de supportersclub en 3 spelers uit de A-kern vierden ze de 25ste verjaardag van hun vereniging. Er waren niet alleen Ninoofse supporters. Wij spotten ook fanatieke fans uit Oosterzele en zelfs Tongeren. Mats Rits, Siebe Schrijvers en Dion Cools signeerden er op los en gingen gewillig op de foto voor een selfie met de supporters. De vaste mascottes van Club gaven extra cachet aan de avond. Nadien zorgde een DJ en heel wat bier voor de nodige ambiance.
JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons