Ninove 02 Apr 2020 - 19u21
Broken Clouds
10.09°C

Botsing tegen verlichtingspaal (Denderwindeke)

16 november 2018
Botsing tegen verlichtingspaal (Denderwindeke)

DENDERWINDEKE – Op de Edingssesteenweg reed een chauffeur vrijdagochtend 16 november tegen een verlichtingspaal.

Door de klap is de paal afgereden. Eandis moest een ploeg ter plaatse sturen om de schade te herstellen.

Van de aanrijder was op het moment van het nemen van de foto al geen spoor meer. Die was er vandoor gegaan zonder zelf iemand van het ongeval op de hoogte te brengen.

De lokale politie van Ninove startte een onderzoek en de brandweer kwam ter plaatse om het puin te verwijderen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons