Ninove 29 Mar 2020 - 20u22
Broken Clouds
4.91°C

Politieagenten vormen menselijke ketting en redden man uit de Dender

15 november 2018
Politieagenten vormen menselijke ketting en redden man uit de Dender

NINOVE – Drie agenten zijn er in geslaagd om een man uit het water te halen. Dat gebeurde donderdagnamiddag 15 november ter hoogte van ’t Oeverstekske.

Het gaat wellicht om een poging tot zelfdoding. De drie agenten van de lokale politie merkten de man op ter hoogte van de voetgangersbrug 't Oeverstekske.

Zij aarzelden niet en vormden een menselijke ketting om hem uit het water te halen. Daarbij stonden zij tot aan hun middel in het koude Denderwater. Een aantal omstaanders is hen te hulp gekomen. Een van de agenten raakte gewond bij de reddingsoperatie.

De MUG was snel ter plaatse. De man is gereanimeerd en afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij verkeerde in levensgevaar.

Wie vragen heeft rond zelfdoding kan terecht op het nummer 1813.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons