Ninove 06 Apr 2020 - 05u13
Clear Sky
17.02°C

Auto knalt tegen verlichtingspaal op Brusselsesteenweg

09 november 2018

MEERBEKE – Vrijdagavond omstreeks 19.30 uur ramde een personenwagen een verlichtingspaal op de Brusselsesteenweg.

Het ongeluk gebeurde op het kruispunt van de Brusselsesteenweg met de Herremansstraat in Meerbeke. De 24-jarige bestuurder uit Ninove reed richting Brussel en week om nog onduidelijke redenen van zijn rijvak af.

De bestuurder zat enige tijd gekneld in zijn voertuig. De hulpdiensten moesten hem bevrijden. Daarna is hij met zware verwondingen naar het ziekenhuis in Aalst gebracht.

Door de knal dreigde de verlichtingspaal op een naast gelegen woning te vallen.

Het verkeer op de Brusselsesteenweg ondervond door het ongeval urenlang hinder. De politie en brandweer van Ninove kwamen ter plaatse en regelden het verkeer.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons