Ninove 30 Mar 2020 - 01u05
Clear Sky
1.84°C

Boot even op drift op de Dender

02 november 2018
Boot even op drift op de Dender

ZANDBERGEN/APPELTERRE-EICHEM – Een plezierboot is vrijdagdagvoormiddag losgekomen van zijn aanmeerplaats en was even op drift op de Dender. De Ninoofse brandweer was snel ter plaatse om het vaartuig vast te leggen.

Kort na 12 uur merkten fietsers langs het jaagpad een boot, die vanuit Zandbergen de Dender stuurloos en onbemand afdreef richting Ninove. De Ninoofse brandweer was via datzelfde jaagpad snel ter plaatse.

Het vaartuig was inmiddels tot stilstand gekomen ter hoogte van Appelterre-Eichem. De brandweer legde de boot vast en controleerde eveneens op mogelijke lekkages, gelet op een duidelijk waarneembare benzinegeur.

De politie spoort aan de hand van het rompnummer en de naam op de achtersteven de eigenaar op. Ze zal wellicht ook nagaan in welke omstandigheden het pleziervaartuig op drift is geraakt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons