Ninove 03 Apr 2020 - 10u35
Few Clouds
6.28°C

Halloween griezelen in Meerbeke

31 oktober 2018
Halloween griezelen in Meerbeke

MEERBEKE - De opkomst was alweer talrijk en er waren heel wat schrikeffecten onderweg die voor het nodige gegil zorgden.

Vooraf zorgde mama Suzy voor de grime van alle medewerkers van basisschool De Wonderwijzer.

Na de wandeling kon je op school genieten van hotdogs en pompoensoep. Voor de allerkleinsten was er een verhaal op maat voorzien.

Het was een geslaagde editie. Afspraak volgend jaar?

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons