Ninove 30 May 2020 - 01u03
Few Clouds
23.16°C

Ninove heeft er een wielermonument bij vanaf 2018

28 juni 2017

Meerbeke- De stad Ninove heeft hiervoor een overeenkomst van vijf jaar en betalen hiervoor samen met het Aankomstcomité in Meerbeke voor de finish jaarlijks 200.000 euro. De 73ste Omloop Het Nieuwsblad krijgt in de finale de opeenvolging van de Tenbossestraat, de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg met daarna de aankomst op de Halsesteenweg in Meerbeke.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons