Ninove 08 Apr 2020 - 02u06
Few Clouds
20.67°C

Sluikstorters aan het werk op drukke Graanmarkt

28 oktober 2018
Sluikstorters aan het werk op drukke Graanmarkt

NINOVE  - Sluikstorters gaan steeds driester te werk in centrum van de stad.

In de nacht van zaterdag op zondag hebben onverlaten het aangedurfd om op de drukke Graanmarkt verschillende zakken met afval achter te laten naast de parkeerplaatsen.

Ondanks dat er bijna constant wagens, voetgangers of bewoners in de buurt zijn, riskeren deze sluikstorters het toch om hun afval te dumpen op één van de drukste plaatsen van het centrum.

Tussen het afval liggen ook verschillende glazen flessen van alcohol, iets dat bovendien gratis huis aan huis opgehaald wordt. Dat doet nog meer vragen rijzen over waarom ze hun afval niet reglementair aanbieden bij de afvalrondes.

De kans bestaat dat de daders te zien zijn op de bewakingscamera, die opgesteld staat op de Graanmarkt.

De stadsdiensten zullen het afval moeten opruimen.

GNE  Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons