Ninove 04 Apr 2020 - 15u38
Few Clouds
14.95°C

Resultaten ‘fenomeenactie’ Ninoofse politie

26 oktober 2018
Resultaten ‘fenomeenactie’ Ninoofse politie

NINOVE – De lokale politie maakte de resultaten bekend van de fenomeenactie van 25 en 26 oktober.

Het betrof een mobiele actie, in het kader van de strategische doelstellingen in het zonaal veiligheidsplan rond drugs, inbraken en verkeer. In het bijzonder was de actie gericht tegen rondtrekkende dadergroepen, rekening houdende met een aantal woninginbraken of pogingen daartoe tijdens de voorbije weken. Tevens ging de aandacht uit naar overlast.

Tijdens deze actie zijn 53 personen en 43 voertuigen aan controle onderworpen. Deze controles leidden tot volgende vaststellingen:

  • 1 pv drugsbezit minder dan 3 gram;
  • 1 pv drugsbezit 26 gram;
  • 1 pv drugsbezit;
  • 1 pv verboden wapenbezit (pepperspray);
  • 1 arrestatie ingevolge seining aan te houden persoon;
  • 1 pv verval recht tot sturen;
  • 1 onmiddellijke inning;
  • 1 pv inzake rijbewijs.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons