Ninove 29 Mar 2020 - 19u10
Broken Clouds
4.91°C

Vlaggenmast verdwijnt op rotonde en duikt op in binnentuin stadhuis

25 oktober 2018
Vlaggenmast verdwijnt op rotonde en duikt op in binnentuin stadhuis

NINOVE - Vandalen gingen er vandoor met een vlaggenmast op de rotonde van de Centrumlaan.

In de nacht van woensdag op donderdag werd op de rotonde ter hoogte van de Centrumlaan met de Bevrijdingslaan een vlaggenmast met Europese vlag uitgetrokken.

De mast én vlag zijn teruggevonden in de binnentuin van het stadhuis.

De feiten gebeurden onder het oog van de bewakingscamera, die opgesteld staat op de Centrumlaan ter hoogte van het KBC-bankfiliaal.

De politie is op de hoogte gebracht en spoort de dader(s) op.

GNE    

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons