Ninove 01 Apr 2020 - 16u28
Clear Sky
7.73°C

Vanaf nu kan je chatten met het Sociaal Huis

24 oktober 2018

NINOVE – Zit je met vragen over wonen, werken, leefloon, budgethulp, gezondheid, integratie, kinderopvang? Voortaan kun je hierover chatten met www.sociaalhuisninove.be.

Via www.sociaalhuisninove.be kan je chatten met de Sociaal Huis medewerkers. Zij luisteren naar je vraag en brengen je zo snel mogelijk in contact met het juiste team van het Sociaal Huis.

Je kan chatten van maandag t.e.m. donderdag tussen 14 uur en 16 uur.

Bron: Stad Ninove

 
 
 
 
 
 
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons