Ninove 05 Apr 2020 - 18u40
Clear Sky
4.85°C

Groenstraat opgeschrikt door geweerschot

15 oktober 2018

Update 15/10 - 17 uur

Gisterenavond omstreeks 19u30 vond in de Groenstraat in Nederhasselt een schietincident plaats.

Een 47-jarige man die met zijn vrachtwagen een weide gelegen aan de Groenstraat was opgereden om een aantal kratten uit te laden, werd geraakt door één of meerdere projectielen. Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Er werd gisterenavond een verdachte opgepakt. Er werd tevens een wapen in beslag genomen.Het parket stelde een wetsdokter en een wapendeskundige aan om de precieze omstandigheden te onderzoeken.

De verdachte, een 50-jarige man uit Ninove, wordt morgen voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde wegens poging doodslag.Gelet op het lopend onderzoek, wordt er op dit moment geen verdere informatie verstrekt.

 

NEDERHASSELT – In de Groenstraat gebeurde zondagavond 14 oktober om 20 uur een schietincident.

Bij de schietpartij in deze Ninoofse deelgemeente is zondagavond een man zwaargewond geraakt. Het schietincident gebeurde rond 20 uur in de Groenstraat. Volgens wat wij vernamen is een man op straat neergeschoten met een jachtgeweer .

Het slachtoffer raakte zwaargewond in het aangezicht en de arm maar zou niet in levensgevaar verkeren. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De politie sloot de plaats van het gebeuren af.

De Dendermondse afdeling van het Oost-Vlaams parket was eveneens aanwezig en onderzoekt de omstandigheden. Voorlopig geven politie noch parket meer details over de feiten.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons