Ninove 07 Apr 2020 - 19u46
Few Clouds
20.67°C

Jongeman mist bocht en ramt twee geparkeerde wagens

13 oktober 2018

NINOVE – Aan de Leopoldlaan in Ninove heeft een jongeman zaterdagochtend een zware crash gemaakt.

De chauffeur reed in de richting van Meerbeke. Hij ging met zijn auto uit de bocht en kwam in een gracht terecht. Op zijn tocht nam hij vervolgens twee geparkeerde wagens van de garage Kurt Eeman mee. Uiteindelijk stopte de wagen zijn crashaan de overkant van de straat.

Door het ongeval was de rijweg een tijdlang in beide richtingen volledig versperd voor het verkeer. Gezien het nachtelijk uur bleef de hinder beperkt.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons