Ninove 09 Apr 2020 - 11u36
Broken Clouds
13.97°C

Koen en Tineke uit De Buurtpolitie bezoeken Ninia Shopping Center

07 oktober 2018

NINOVE – De Ninoofse handelaars legden zondag 04 oktober de klanten extra in de watten.

Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) sloegen, voor het tweede jaar op rij, de handen in elkaar en brachten het beste van beide events samen in het ‘Weekend van de Klant’: een heel weekend shopplezier.

Handelaars, steden en gemeenten werkten samen om iedereen een onvergetelijke shopdag te bezorgen. In Ninia Shopping Center kon je op zondag 7 oktober terecht van 10u tot 18u.

Voor de gelegenheid waren Andy Peelman (Koen) en Nicoline Hummel (Tineken) uitgenodigd. Beiden verwierven bekendheid met hun avonturen op TV bij de Buurtpolitie.

Veel volk moest aanschuiven in een lange rij voor een meet & greet met deze twee flikken.

 

Bekijk hier de fotoreeks

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=2200405173416269&__xts__%5B0%5D=68.ARDgWPv8t3FxqE-dmBCGfLF-xU8hZokyCzYc6ZGsOHp3z_bqTLmnfrVuMtKzYJkEpHOGSlnNrnQmZv5q6s0IFbKp3V2aR2QqxkL2mO5NcywwEIfgjLnXt6pwwm4xABZu5XE84Y3WUvLr6qZT4kD3xRnXXIvtxlA-25ERqwBg0LxS9mWluuP9tQ&__tn__=-UC-R

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons