Ninove 08 Apr 2020 - 05u45
Few Clouds
20.67°C

Woning onbewoonbaar door keukenbrand

27 juni 2017

Ninove - Een korte, maar hevige brand heeft dinsdagochtend rond 7 uur de keuken van een rijwoning op Klein Brabant in Ninove verwoest. De woning is onbewoonbaar, de vrouw en haar kinderen zullen opgevangen worden in een noodwoning. Hoe de brand is kunnen onstaan moet nog worden onderzocht Burgemeester Tania De Jonge kwam de schade eveneens opmeten en de vrouw en haar kinderen een hart onder de riem steken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons