Ninove 29 Mar 2020 - 20u47
Broken Clouds
4.91°C

Motorrijder verliest evenwicht en valt in de Eichemstraat

07 oktober 2018

NINOVE – Een motorrijder heeft zondag omstreeks 14.30 uur in de Eichemstraat een ongeluk veroorzaakt.

Door een nog onbekende reden kwam de machine tegen een houtenpaaltje op de zijkant van de weg terecht in de richting van Appelterre. Hierdoor verloor de motorrijden zijn evenwicht en kwam hij enkele meter verder op het asfalt tot stilstand.

Een ziekenwagen heeft het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons