Ninove 18 Oct 2019 - 01u01
Clear Sky
12.37°C

Vat witkap van 'vind het vat' werd met veel enthousiasme soldaat gemaakt

06 oktober 2018

NINOVE – Ook dit jaar organiseerde Ninofmedia de wedstrijd 'vind het vat'.

Fabian Verckens was de gemotiveerde man, die begin juli het vat kon lokaliseren en bijgevolg vrienden en familie mocht trakteren op een vat Witkap.

Zo gezegd, zo gedaan. Vrijdag 5 oktober stond brouwerij Slaghmuylder paraat om Fabian z'n welverdiende vat Witkap te tappen voor alle sympathisanten!

(BDB)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons