Ninove 29 Mar 2020 - 18u54
Broken Clouds
4.91°C

Keukenbrandje met enkel rookontwikkeling in appartement

24 juni 2017

Ninove - Zaterdag net voor de start van het 15de twee daagse eetfestijn van de brandweer van Ninove werden de hulpdiensten verwittigd dat er brand was uitgebroken in de keuken van een appartement op de derde verdieping aan de Onderwijslaan. Een pot op het fornuis zorgde voor de nodige rookontwikkeling waardoor het brandalarm afging. De brandweer kon het pand snel betreden en kon erger voorkomen. Het appartement liep enkel rookschade op.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons