Ninove 08 Apr 2020 - 02u45
Few Clouds
20.67°C

Opnieuw huizen en winkel beschoten met loden kogels

26 oktober 2018
Opnieuw huizen en winkel beschoten met loden kogels

NINOVE – Onbekenden vuurden afgelopen week opnieuw verschillende projectielen af op huizen,auto's en een winkel in Ninove. Niemand raakte gewond. Volgens de eerste vaststellingen van de politie zou het opnieuw om kogeltjes gaan uit kogellagers.

 Een van de getroffen winkels is opnieuw Ruitersport Watté aan de Aalstersesteenweg. De laatste weken kwamen er al meer dan tien klachten binnen bij de politie over beschoten gevels en auto’s. De politie van Ninove jaagt al een tijdje op de vandalen, maar krijgt ze blijkbaar niet te pakken.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons