Ninove 05 Apr 2020 - 03u48
Few Clouds
14.95°C

Baby Aily ontvangt 2.800 euro van de Vzw Goudvisje Okegem

23 september 2018

NINOVE – Op zondag 22 september ontving Cincia Vermoes uit de handen van Patrick Baeyens, voorzitter van vissersclub ‘t Goudvisje, een cheque van niet minder dan 2.800 euro.

Cincia is de mama van Aily, de baby die aan een zeldzame vorm van kanker lijdt. De Okegemse vissersclub besloot om van hun Vlaamse vissing een benefietevenement te maken. Dat leverde op zich al een mooi bedrag op. Dankzij een aantal sponsors groeide dit bedrag tot meer dan 2.800 euro. De ontroerde mama reageerde voor onze camera.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons