Ninove 29 Mar 2020 - 20u41
Broken Clouds
4.91°C

Vrachtwagen rijdt mazouttank stuk

18 september 2018

NINOVE - Een vrachtwagen van het transportbedrijf Colfridis uit Londerzeel reed dinsdag rond 14.00 u vanuit de Rietstraat achteruit de Schuitstraat in.

Hij schatte het moeilijke manoeuvre met zijn vrachtwagen niet goed in en ramde met zijn mazouttank een houten paaltje op het voetpad. De tank scheurde en de brandstof stroomde weg. De Ninoofse brandweer haalde haar schoonmaakmateriaal boven.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons