Ninove 10 Apr 2020 - 11u59
Clear Sky
8.89°C

Veeloo schonk elektrische fiets tijdens autoloze zondag

17 september 2018

NINOVE  - Tijdens de autoloze zondag kon je een elektrische fiets winnen door per fiets naar het centrum te komen.

Als je de fiets dan in één van de bewaakte fietsstallingen stalde, kreeg je een deelnameformulier. Het ingevulde formulier stak je in een urne, daaruit is op het einde van de dag een winnaar getrokken.

In totaal namen 300 bezoekers deel aan de wedstrijd.

De trekking vond plaats voor de winkel van Veeloo in de Langemuntstraat; handelszaak Veeloo schonk de fiets.

De gelukkige is Christine De Witte uit Meerbeke; ze kan voortaan elektrisch de baan op.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons