Ninove 30 Mar 2020 - 00u10
Clear Sky
1.84°C

Hans Van Laethem opnieuw Belgisch kampioen in Haaltert

16 september 2018
Hans Van Laethem opnieuw Belgisch kampioen in Haaltert

NINOVE/HAALTERT - Tijdens de cultuurmarkt vond in Haaltert het Belgisch kampioenschap voor bellemannen plaats. Onze eigen belleman Hans Van Laethem ging met de titel aan de haal. 

De tien deelnemende bellemannen moesten twee roepronden afwerken op de roepsteen aan de Sint-Gorikskerk in Haaltert.

De eerste ronde was een opgelegde roep over de plaatselijke cultuurmarkt.

In de tweede ronde mochten ze promotie maken voor hun eigen gemeente of stad.

Ze werden daarbij beoordeeld op de inhoud van hun roep, op dictie, verstaanbaarheid, voorkomen en controle van de stem.

Hans Van Laethem, de belleman uit Ninove, won uiteindelijk met 87,35 punten. Hij werd gevolgd door Kurt De Smet (belleman uit Oudenaarde) met 87,12 punten en Jean-Pierre Van De Perre (belleman uit Gent) met 86,77 punten. (EME)

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons